Kedves olvasók! Sajnos a blog főszerkesztője kegyeleti, lelkiismereti és egészségügyi okokból nem tudott a a Magyar Anakronista és Gőzpunk Társaság Bemutatja: EuroSteamCon Hungary rendezvényen jelen lenni, ezért az eseményről beszámoló a blogunkon nem biztos, hogy meg fog jelenni. Ezért elnézést kérünk olvasóinktól. Ha mégis, akkor azt nagyon szépen köszönjük a többi bloggerünk vagy olvasóink részéről!

Ezenkívül fontosnak tartom megemlíteni, hogy a blog semmilyen hivatalos vagy félhivatalos meghívást nem kapott a rendezvényre, holott a szervezés jogát végül tőlünk "részesítették át". Előzetes és részletes információkat a programokról szintén nem tudtunk átadni azon a szórólapon kívül, amit a programajánló boxba is betettünk (ezt a szórólapot a Magyar Anakronista és Gőzpunk Társaság csak többszöri kérés után küldte meg nekünk).

Továbbá reméljük, mindenki jól érezte magát a rendezvényen, és a jövőben a Magyar Anakronista és Gőzpunk Társaság sok izgalmas találkozót tart majd, ahova reméljük, a korábbi szíves közreműködés és a több éves barátság jegyében végül minket is vendégül látnak.

süti beállítások módosítása