Egy újabb játék kerül terítékre, ez is flash, ez sem túl bonyolult és nagyon gőzös.



Akárcsak a Stormwinds-ben itt is a folyamatosan érkező ellent kell megsemmisíteni. A különbség, hogy itt a pályák között vannak átvezető animációk, melyek mosolygásra késztethetik az embert. 
Egész pontosan a zsoldos Joe, és a kövér, minden hájjal megkent, bürokráciában jártas mágnás közötti párbeszédek. Akit, mivel pénzeli a hadjáratunkat, kénytelenek vagyunk elviselni. Olykor meg is védeni. 
Maga játék nem oly változatos, mint a korábban említett, de bájos a megjelenése, s a humor faktor révén még meglehetősen szórakoztató. Ettől függetlenül nem könnyíti meg a dolgunkat, hiszen annyira gőzpunk, hogy az már szinte szén-punk. Az első pályákon ugyanis lényegében egy feljavított mozsárágyúval kell lőnünk az ellent. Aki szintén ehhez hasonló alkalmatosságokkal lő vissza. 
Azért megijedni nem kell, a későbbiek során már nem oly fukar a finanszírozónk, így erősebb és jobb fegyverekre, kiegészítőkre is van pénzünk. Amire szükségünk is lesz, hiszen egyre több és jobban felszerelt ellen érkezik majd.



Gyűlnek szép számmal a léghajók ellenünk, ráadásul még az aranyunkat is lopják! 

Aki kedvet kapott egy kis gőzös lövöldözéshez és némi szellemes mosolygáshoz, az itt neki is kezdhet.

----

A bejegyzést írta: NoviNowotny

süti beállítások módosítása