gen, a játék ugyanis, noha a klasszikus történet hangulatát idézi, meglehetősen sötétre és különlegesre sikerült, bár még csupán néhány videó terjeng a neten. A történet ugyanis röviden ennyi:

Főhősünk, miután egy ékszerrablást sikeresen megold, közli vele a jogos tulajdonos, hogy valójában a nyomozó volt a tettes. Innentől kezdve be kell bizonyítania, hogy nem ő volt az, mivel ártatlan...vagy mégsem?

 

 

Hogy egy kicsit tisztább - vagy inkább zavarosabb - legyen a kép, íme egy remekbe szabott videó:

 

Ajánlott nagy felbontásban nézni és figyelni a szövegre is!

 


Mr. Holmes ugyanis egyre furcsábban viselkedik, bizonyítékokat tüntet el, fenyegető leveleket ír, éjszakánként eltűnik, ellenszegül a Scotland Yard-nak, így már hű társa és legjobb barátja Watson is elkezd benne kételkedni.

Maga játék meglepően sokat ígér, - a széria korábbi darabjaihoz még nem volt szerencsém - nem kevesebbet, minthogy nyomozók lehetünk annak minden előnyével, ám hátrányával is egyetemben. Bizonyítékok, vallomások, furábbnál furább esetek, szemtanúk, holttestek, s minden más, mai csak felmerülhet egy bűnténnyel kapcsolatban, az fel is tűnik a játékban.

Ha felcsigáztam a kedélyeket, akkor - megfelelő angol nyelvtudással felvértezve - itt van a hivatalos honlap.Sajnos erősen flash-alapú, így lassabb net kapcsolat esetén kevésbé látványos.

Magát a játékot elvileg már tavaly be kellett volna mutatnia a Focus Home Interactive-nek, ám a jelenleg szeptemberre ígérik a megjelenést. 
Reméljük ezután nem kell annyit nyomozni.

P.s.:
Személy szerint én kíváncsi lennék egy ehhez hasonló hangulatú filmre, ellentétben a nemrég megjelentekkel. ^^

süti beállítások módosítása