A következő találkozónkat május elején vagy április végén tartanánk. Mivel nekünk fontos a Ti véleményetek, ezért kíváncsiak vagyunk, milyen találkozóra jönnétek el szívesen. Ezért egy szavazást indítottunk a Facebookon, ahol mindenki bátran kifejtheti a véleményét.

Azt a témájú találkozót tartunk, amely a legtöbb szavazatot kapja! Tehát minél többen kattintotok, annál nagyobb eséllyel rendezünk egy olyan találkozót, amely Ti szeretnétek. A válaszlehetőségeknél egyéb témákat is írhattok, lehetőségeinkhez mérten teljesítjük az érdekesebb "követeléseket".

ITT SZAVAZHATTOK!

 

Hogy az egyes találkozónevek mit takarnak?

- Multikulti: piknik vagy teázás (kávézás) Budapesten - helyszín még kétséges -, ahol öltözékedben egy adott XIX. századi létező vagy alternatív, kitalált nemzetet kell képviselned.

- Zeppelin-mánia: szintén népszerű a szavazók között, ha nem most tartanánk meg, akkor összekötnénk a szeptemberi velencei-tavi hőlégballon fesztivállal, ha most tartjuk meg, akkor még nem tudjuk, de mindenképpen kitalálunk valami ballonosat.

- Titanic-találkozó: étkezés egy hajóétteremben az 1912-es esztendőt felidézve, süllyedés és jéghegy nem garantált, de semmi sem kizárt :D

- Százéves, Svejk a derék katona: faszolós, vonatos piknik királyi-császári módra I. világháborús hangulatban. Hogy mi az a faszolás? Svejk-jegyzetek megmondja.

- Vernés találkozó: vacsora a Verne Étteremben.

- Légipolip találkozó: piknik, ahová légipolipos holmiban, vagy légipolipos alkotással illik megjelenni.

- II. Abdul-Medzsid oszmán kalifa harmadik házasságának századik évfordulója: megvalósításának csak a fantázia szab határt.

- Steampunk dinoszauruszok: megbeszéljük a viktoriánus paleontológia állását.

- Apokalipszis: talán piknik vagy séta valami posztapokaliptikus helyen.

 

Egyéb, amire kevés szavazat érkezett eddig:

Trigun, Krúdy, John Carter, Leleményes Hugó. Ebből kettő mozilátogatással egybekötött találkozó. A Krúdy nagy zabálás egy magyaros régimódi étteremben. Trigun, egy western sf animéhez kötött speciális találkozó.

süti beállítások módosítása