Kedves olvasók. Nemsokára besötétedik, és egyre közeleg a 2009-es esztendő utolsó napjának utolsó órája...

Néhány óra és 2010-et írunk.

Nemsokára elkészül az ígért kalendárium a 2010-es eseményekről, de hogy ne maradjunk így január elseje előtt tudatlanul:

Sok változást hoz az új esztendő a szt!mpank blog életében. Amellett, hogy további újabb bloggerekkel bővül a csapat, és egyre inkább nyitunk a külföldi programok felé ünnepélyesen bejelentem, hogy nemsokára hivatalosan is nonprofit szervezetté alakulunk. 2010-ben várhatóan mi is szervezhetünk hivatalosan is saját ötletes programokat, fesztiválokon jelenhetünk meg hivatalos résztvevőként, ezenkívül nyárra várható az eseményszámba menő első magyar steampunk LARP megszervezése. Az év második felére, remélhetőleg saját szerzői kiadványaink, ötletes tárgyaink  - képeslapok, pólók, ékszerek, apró lakberendezési tárgyak, és ami még kreativitásunkból kitelik "mi minden" -  megvásárolhatóak lesznek az első steampunk online shopban.

És még sok-sok izgalmat tartogat az új esztendő!

Már a január és a február is erős nem steampunk, de steampunkos, fantáziadús csemegékkel indít.

Januárban egy mozilátogatással egybekötött találkozó készül. És hogy melyik filmre menjünk? Ezt az olvasók maguk dönthetik el. Mindkét film nagy sikerrel indul várhatóan hazánkban is. Az akció dús Sherlock Holmes az Avatar mellett a második legnézettebb film jelenleg az Egyesült Államokban. A Doctor Parnassus és a képzelet birodalma, pedig Terry Gilliam régóta várt művészfilmje valódi képi káoszt tartogat számunkra, reméljük a legjobb értelemben. :)

Februárban pedig ránk vár a nosztalgikus Miskolc, február 19. és 21. között a nosztalgia jegyében, omnibuszokkal, kintornással, kikiáltókkal az 1700-as évektől az 1920-as évek kabarés-kuplé világát idéző korhű terekkel megrendezett Kocsonyafesztiválon.

És, hogy mi minden jön még ezek után... :)

A nyári programok egy része még titok.

Még messze van...

 

Addig is:


BOLDOG STEAMPUNK ÚJ ESZTENDŐT

KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK!



Happy new year 2010 by *Osnotropp on deviantART

süti beállítások módosítása