Nos... Van e témában néhány merész link és egyéb a tarsolyomban, persze a teljesség igénye nélkül... 18 éven felüli olvasóink figyelmébe ajánlom a nemsokára a mondat végén látható "elolvasom" gombot... :) Íme itt is van:

Először is, és nem utolsósorban itt van egy angol nyelvű novellagyűjtemény, amit bátorkodok ajánlani, ez a SteamyPunk, ahol kategóriánként (hetero, bi, leszbikus stb.) is keresgélhetünk a novellák  között... Van itt néhány furcsa szerzemény, mint pl. Dimitri Markotin Chaos Theory-ja, amiről nem tudtam eldönteni, hogy ez most komoly akar lenni, vagy ez tényleg ennyire mániákus, esetleg komolyan ironikus :D ... Szemezgessen belőle mindenki kedvére, és ítélje meg  mindenki maga... Vicces lenne azért valami hasonlót írni, a műfajban magyarul még kiaknázatlan transzgresszív lehetőségek rejlenek. :)

Aztán, amit még régebben szándékoztam volna linkelni, az az Antique Vibrator Musem, ahol többek között ilyen darabokra lelhetünk, mint ez az 1910-es darab:

 

 

Érdekes abba belegondolni, hogy akkor a nőknek terápiaként írták elő az alkalmazását, és csak később vált a mai értelembe vett szexuális segédeszközzé!

Ráadásként annak, aki szereti az ilyesmit íme Nina Kate sexy steampunk fétis-showja!

 

 

Aki pedig a szolid nosztalgikus erotika híve, egy kis szecessziós nudizmus:

 

 

Végezetül álljon itt egy századfordulós pornográf sajtótermék "diszkrét" magyar reklámja:

 

 

süti beállítások módosítása