Elég elkeserítő látnom, hogy a freeblog főoldalon is egyre inkább elharapódznak az indulatok... :S Személyes véleményemet majd talán megírom az automatonalizán egyszer, itt ezzel nem fárasztok senkit, meg nem is tartozik ide, meg aztán a "művészet szentségét" nem illik a politikai indulatok által porbatiportatni...
A "művészet szentségét" védjük csak szép illúzióinkkal, és maradjon itt a l'art pour l'art, ezennel pedig Dr Grordbort's dizájnnal felvértezett fegyvereinek, kicsiny tárlatával küzdjünk (az általános!) erőszak ellen.
 

 
A félreértések elkerülése végett Dr Grordbort's sugárfegyverei nem igazi fegyverek, nagyjából a csoki és vízipisztoly kategóriának megfeleltethetők (így is kiállják a világbéke próbáját), tehát itt az ideje, hogy kedves steampunk, lornyonos, kukkeres úriembereink asztalán helyet szorítsanak egy-egy ilyen izgalmasan megtervezett látványelemnek. Neoviktoriánus hölgyemények neszesszerjébe pedig kötelező darab (már ha éppen befér), ha netalán szembetalálkoznának egy-egy mechanikus csótánnyal, miután éppen leporolták szoknyájuk szélét az interkontinentális, pneumatikus, gőzföldalatti vasútból kilibbenve. (Persze, ami gőz az nem lehet pneumatikus. :D)
 
 
 
 
Dr Grordborték egyébként minden jelentős külföldi steampunk eseményen ott vannak, limitált szériás termékeiket pedig meg is lehet rendelni. Ha másra nem is, arra kiválóan alkalmasak, hogy büszkén mutogathatjuk a többi steampunk vagy nem steampunk ismerőseinknek, hogy "bizony egy Grordbort's F. M. O. M. Wave Disrupter Gunnal küzdöttünk meg a galaktikus újbúr háborúban az abszintvérű, Kölcsey-tekinetű újbúr marslakók ellen". Weboldaluk is kellemesen, játékosan összebarkácsolt darab, amin érdemes böngészgetni: itt.
És kezdődhet is a steampunk, sugárfegyver csihipuhi... :)
süti beállítások módosítása