Ugyan nem a blogunk és közösségünk hirdette meg, de úgy véljük érdemes indulni ezen a "versenyen". Már pusztán a móka kedvéért is. A DeviantArt újra és újra bizonyítva végtelen, művész-óceán mivoltát, sodorta felénk az alábbi felhívást. 

fan_art_contest_by_briankesinger-d69ja7m.jpgAkinek esetleg nem jelenne meg a kép, vagy gondja lenne az angollal, íme, magyarul is: 

2013 Június 17-től Július 17-ig. 
Törjétek meg az eddigi művészeti kínálatot! Itt az idő egy Octo-Viktoriánus kiállításra! 
Irányelvek: Ahhoz, hogy nevezhess, a művednek ábrázolnia kell, mind Ottót (a polip), mind Viktóriát (a hölgy :P ) és meg kell, hogy feleljen minden korosztálynak (értsd: pornográfia, és egyéb súlyosan felnőtt kategória kizárva). 
Hogy megfelelő legyen, és az egyértelműség kedvéért, a műved nevében szerepeljenek az "Otto and Victoria" és "Brian Kesinger" kifejezések. 
A győztes alkotást, a művészi kifejezőképesség, valamint a "történetmondási" (vagyis ha ránézünk, azonnal tudjuk, hogy mi történt/történik a szereplőkkel) tulajdonságai alapján kerül kiválasztásra .
Érezzétek jól magatokat és sok sikert! Jó móka lesz! 

Ennyi lenne hát, és még annyit tennék/kérnék hozzá, hogy bárki, aki nevezne, az nyugodtan tegye közzé itt hozzászólásban, vagy az Arcoskodó-Gépezetben leledző lapunknak üzenet, esetleg megosztás formájában a művét! Persze csak, ha nem vagyok tolakodó. :) 
A végére pedig egy kis ihlet adó. 

süti beállítások módosítása