Ha steampunk képregénygyűjteményeteket szeretnétek bővíteni, mindenképp látogassatok május 12-én a 9. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra.

A frissen bemutatkozó darabok között ott lesz Budai Dénes: Gépjárómű című 40 oldalas fekete/fehér munkája, amelynek első fejezetébe bárki belekukkanthat a Random Képregények oldalán. A mi érdeklődésünket már felkeltette a kidolgozás rendkívüli precizitásra vall, a képkockák pedig még némi finom erotikát is tartalmaznak. A háromfejű K. u. K. clockpunkosított címer pedig külön izgalmasra sikerült. Ha lesz példányunk, mindenképpen várható egy kritika is.

Előzetes és érdeklődésfelkeltő:

"1867., Budapest.
Egy véletlen folytán előkerülő Gépjárómű talán az utolsó példánya a hajdani emblematikus harci gépeknek, amelyek napjainkban már a feledés homályába merültek. A lelet azonban nem várt események mozgatórugójává válik. Az Osztrák-Magyar Monarchia recsegő szerkezetét makacs titkok, intrikák, bosszú és a mérhetetlen hatalomvágy rágja. Az események sodrásában összekapcsolódik Matilda, a bájos grófnő és Veress Feri, a tékozló ifjú sorsa."

gepjaromu01_cover_mini.jpg

Gépjárómű.jpg

Gépjárómű2.jpg

9. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

süti beállítások módosítása