Nagy örömmel jelentjük be, hogy igazi és hamisítatlan steampunk bál kerül megrendezésre március 16-án Budapesten a Trafik Klubban, nem messze a Nemzeti Múzeumtól, megközelítés legkönnyebben az Astoria vagy a Kálvin tér irányából. A bál részletes programját a Facebookon találjátok. Steampunk zsibvásár kezdése 16-tól. A talpalávaló kikeverése, a táncoltatás, az igazi bohém, neoviktoriánus báli hangulat 19 órától várható.

clockowl_extended.jpg

Persze ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy milyen lesz a zene. Csak azt tudjuk mondani, hogy a legjobb steampunk muzsikákból próbálunk - a legszélesebb igény szerint - egy csokrot alkotni a megfelelő hejjacsuhajja rézdínomdánomos hangulat érdekében. Egy kis ízelítő:

Némi dínomdánom hangulat:

Egy kis pörgősebb, bulizós "íz":

A keményebb zene kedvelőinek:

Meditálós, alternatív irány:

És amit nem tudunk kategóriába sorolni:

Dalt kérni, küldeni szívszerelmednek, ha az belefér a steampunkos, clockpunkos, neoviktoriánus repertoárba, szintén Facebookon kommentben lehet március 13-ig.

Karitatív akció: Támogasd 250 Ft-tal a Szemem Fénye Alapítványt. Hozzájárulásodat Magyarország első gyermekhospice házának, a Szemem Fénye Alapítvány Dóri Házának munkatársainak juttatjuk el, akik krónikus, életet megrövidítő vagy veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekekkel és családjaikkal, valamint gyermeküket, unokatestvérüket, testvérüket elvesztő gyászolókkal foglalkoznak és nekik nyújtanak segítséget.

A steampunk zsibvásárra, ha árusítanátok a Facebook oldalon található információk alapján tudtok jelentkezni.

Szeretettel várunk mindenkit!

süti beállítások módosítása