A Mechanical Kraken Club azzal a céllal jött létre, hogy segítséget biztosítson steampunk, clockpunk, goth és furának bélyegzett saját készítésű műalkotások, ékszerek, divatholmik eladására. A cél különböző conokon árusítóhely igénylése az egyéni márkák számára, amelyhez így közösen bérelve olcsóbban hozzájut egy-egy alkotó, mintha egyedül bérelne asztalt, pultot, stb.-t.

Az ötlet onnan jött, hogy amikor kiállítási pulttal jelentünk meg a Cosplayer Expóra, majdnem minden kis bizsura,  tárgyra, kalapra érkezett "licit", ám az asztalbérlésünk, akkor eladási joggal nem járt együtt. Ezután elhatároztuk, ha már ennyi az érdeklődő, akkor érdemes lenne eladással is foglalkozni.

A Mechanical Kraken Club egy olyan kezdeményezés, ami azt teszi lehetővé, hogy a termékkészítők mintegy céhbe tömörülve, de nem csoportként, hanem EGYÉNI MÁRKAként bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt, és valóra válhasson az az álom, hogy akik alkotnak, - de nem ipari mennyiségben - azok is olcsón mehessenek ki a "piacra", és ne csak az internet az Etsy vagy a Meska és hasonló felületek adják meg az árusítás lehetőségét, hanem a "fizikai való".

mecha02.jpg

JELENTKEZNI ITT LEHET!!! Tagot bárki meghívhat, aki már tag. Profik és amatőrök egyaránt jelentkezhetnek. Minél többen vagyunk, annál jobb, annál olcsóbb a helybérlés. Csak a tagok komolyan gondolják azt, hogy valóban szeretnének árusítani. Szóval, ha lehet, akkor a felesleges trollkodást kerüljük.

Mindenféle kreatív, művészi alkotásra nyitottak vagyunk, sőt jó lenne, ha tényleg mindenféle furaság megjelenne, minél sokszínűbb lenne a "club", és annál izgalmasabbak pultjaink. :) Horgonyt fel, és vitorlát bonts!

Első akciónk várhatóan a novemberi Holdfény Conon lesz.

süti beállítások módosítása