A Karib-tenger kalózainak rendezője a XIX. századi Nyugat-Amerika sivatagtengereire "evez" a Disney egyik legújabb szuperprodukciójában a The Lone Rangerben, amelynek magyarul még címe nincs. A The Lone Ranger szereplőgárdájában a Tim Burton szériákból jól ismert Johnny Depp, Helene Bonham Carter páros a trailer alapján ismét viszi a prímet.

A The Lone Rangert, aki először 1933-ban tűnt fel a mozivásznon egyfajta vadnyugati magányos, - de kevésbé "sötét" - lovagként írhatjuk le, aki önkényes maszkos igazságosztóként különös indián társával járja a vidéket. Az USA-ban hihetetlen karriert futott be karakterként, kezdetben rádiójátékokban, majd filmsorozatokban, aztán képregényekben szerepelt. A legutóbbiban egy furcsa crossoverben bosszulja meg Zorro halálát.

TheLoneRanger.jpg

A Lone Rangert Armie Hammer alakítja, akinek színészi kvalitásairól most hirtelen nem tudunk nyilatkozni, de képek alapján jól mutat Johnny Depp mellett, amint éppen harcolnak a kapzsiság, a becstelenség és a korrupció ellen.

A jól ismert színészek játékát és a rendező munkáját még egy a témában jól csengő név a White Stripes-os Jack White egészíti ki, ő az, aki akkordjaival és dalaival a legotthonosabban mozoghat - és zenei munkásságát ismerve bizony ki kell jelentenünk, hogy egyenesen tobzódhat - a Johnny Deppes vadnyugati hangulatban.

A filmet 2013. júliusában fogják az Egyesült Államokban bemutatni. Hazai forgalmazásáról egyelőre nincs információ.

IMDb

-------

Ajánlotta: K.

süti beállítások módosítása