Zahorán Adrienn a Meska alkotói rendszerben üzemelteti kicsiny boltját, melyben sok-sok érdekes darabra lelhetünk. A fogaskerekes esztétikán túl találkozhatunk itt például gótikus tipográfiai nyakékekkel. Adrienn számára nem idegen a textil alkalmazása a nyakbavalókon, ezt a boltjában nemcsak neoviktoriánus darabokkal bizonyítja, valamint itt is rálelhetnek az órarajongók az ékszeres ládikókba valóra.

Sybil Terriot Tudway

Adrienn körülbelül egy éve kezdett el ékszereket készíteni, először magának, később másoknak. Mígnem rájött arra, ahogy ő fogalmaz hogy így "az ember egy új, egyedi alkotást kaphat". Továbbá elárulta blogunknak, hogy mindig is imádta a viktoriánus kort, azt megfoghatatlan eleganciát, amelyet képvisel és talán ezért is szeretett bele a steampunkba, mely számára a kor "lázadóit" jelenti.

A Rubbersoul kézműves boltot azoknak ajánljuk, akik fantáziát látnak a különböző technikák keverésében és kedvelik a láncokat, a neoviktoriánus elegáns dizájnt, a régi betűket, valamint a érdekes formájú gyöngyöket.

Parnell Perfay Pilkinton nyaklánc

Mylord Franz nyaklánc

Lady Winnifred Spane Pascoe nyaklánc

Ruffle gyűrű

Illuzionista nyaklánc

Duke S. Steele Leamy fülbevaló

Philomena P. Killeen bross

Itt tudtok vásárolni tőle:

süti beállítások módosítása