Elkészült a Henry Waltz projekt első rövidfilmjének az Orion Vandelának a trailere. A zenés kísérleti film főhőse az összetört szívű Oriol Vandela, a bolygó legnagyobb szupersztárja, aki utolsó előadására készül a Henry Waltz teaserből már ismert Henry Waltz világban. A projekt a címszereplő Oriol Vandela zenészről kapta a nevét, aki emellett hangját és arcát is kölcsönzi a film fő karakterének.
Az ötperces rövidfilm készítésében Emil Goodman mellett Menzkie is részt vett, a zenét Pascal Ayatti szerezte, a forgatókönyvet Varjasi Farkas Csaba írta.
Az Oriol Vandela rövidfilm a Krez Film és az Umbrella Stúdió koprodukciójával jött létre, saját finanszírozásból. A gyártás februárban kezdődött az Umbrella Stúdióban, Budapesten.
Az Oriol Vandela a Henry Waltz transzmédia projekt első rövidfilmjeként jelenik meg, Az Oriol Vandela a Henry Waltz transzmédia projekt első rövidfilmjeként jelenik meg, ezt várhatóan majd egy egész estés animációs film követi, melynek fejlesztése már megkezdődött.

 

A zenés kísérleti film főhőse az összetört szívű Oriol Vandela, a bolygó legnagyobb szupersztárja, aki utolsó előadására készül a Henry Waltz teaserből már ismert Henry Waltz világban.

A projekt a címszereplő Oriol Vandela zenészről kapta a nevét, aki emellett hangját és arcát is kölcsönzi a film fő karakterének.

Ő az igazi Oriol Vandela:

Az Oriol Vandela ötperces rövidfilm készítésében Emil Goodman mellett Menzkie is részt vett, a zenét Pascal Ayatti szerezte, a forgatókönyvet Varjasi Farkas Csaba írta.

A rövidfilm a Krez Film és az Umbrella Stúdió koprodukciójával jött létre, saját finanszírozásból. A pletykák szerint először nyáron mutatják be.

A gyártás februárban kezdődött az Umbrella Stúdióban, Budapesten. Az Oriol Vandela a Henry Waltz transzmédia projekt első rövidfilmjeként jelenik meg, ezt várhatóan majd egy egész estés animációs film fog követni 2013-ban.

süti beállítások módosítása