Gőzösen trendi a fekete

2012.04.30. 22:34

Az SCAA - amerikai kávészakértő szervezet - a 2012-es Nemzetközi Kávés különlegességek EXPO-ján a Legjobb Tea és Kávékészítő Berendezés Nagydíjával az Alpha Dominche Steampunk eljárását díjazta. Ez azt jelenti, hogy már nemcsak a divat terén hódít a steampunk, hanem az forró italkészítés terén is.
Az Alpha Dominche berendezése egy 21. századi változata annak a szifonos kávéfőzőnek, amelyet korábban már bemutattunk.
Ultravékony kávéfőző rendszerének segítségével bármelyik pultos akár négy különböző kávéfélét tud elkészíteni egyszerre alig harminc másodperc alatt.
A hihetetlen kávéfőző Európának egy darabig még csak videón jelent élményt. A berendezést Észak-Amerikában is csak ősszel mutatják be a nagyközönségnek.

 

Az SCAA - amerikai kávészakértő szervezet - a 2012-es Nemzetközi Kávés Különlegességek EXPO-ján a Legjobb Tea- és Kávékészítő Berendezés Nagydíjával az Alpha Dominche Steampunk eljárását díjazta.

Ez azt jelenti, hogy már nemcsak a divat terén hódít a steampunk, hanem az forró italkészítés terén is.

Az Alpha Dominche berendezése egy XXI. századi változata annak a szifonos kávéfőzőnek, amelyet korábban már bemutattunk.

Ultravékony kávéfőző rendszerének segítségével bármelyik pultos akár négy különböző kávéfélét tud elkészíteni egyszerre alig harminc másodperc alatt.

A hihetetlen kávéfőző Európának egy darabig még csak videón jelent élményt. A berendezést Észak-Amerikában ősszel mutatják be a nagyközönségnek.

Alpha Dominche from khristian bombeck on Vimeo.

 

További részletek az Alpha Dominche honlapján.

süti beállítások módosítása