Steampunk a Skyrimben?

2012.04.20. 12:00

Valami olyasmi. No, azért nem kell túl komolyan venni, csupán arról van szó, hogy néhány, a programozásban jártasabb illető alkotott egy-két mod-ot. Amit hellyel-közzel lehet sztimpanknak is nevezni.

Kóstolónak íme egy western...ömm...izé...dwemer puska és kézimozsár.

Egyébként, akinek meg van a játék (vagy kedvet kapott hozzá), könnyen megvalósíthatja ezen jópofa változtatásokat. Letöltjük a fájlt majd a játék fő "Data" mappájába helyezzük. (Elvileg, mert én letöltöttem egy mod-ot, de az valahogy nagyon nem akar működni.)

De menjünk is tovább:

Egy igazi - bár nem annyira steampunk - lebegő hajó! Légi-hajó, ha úgy tetszik.

Az ASTERIA!

Noha magában a játékban is van egy-két sztimpankra hajazó elem, például a dwemer automatonok. Amik egyébként veszedelmes ellenfelek.

A jószágok ereje balról jobbra növekszik, s egymáshoz nem méretarányosak

De természetesen ehhez is alkottak egy mod-ot, méghozzá olyat, amiben megalkothatjuk magunknak ezen gépezeteket. Hogy aztán hű társakként védelmezzenek és segítsenek bennünket.

Angol tudás annyira nem szükséges hozzá, de az azért hozzá tenném, hogy természetesen nem olyan olcsó mulatság megalkotni ezen gépezeteket. Sem időben (megszerezni a képességeket hozzá, illetve az alkatrésznek valót), sem pedig nyersanyagban. De legalább ebben a videóban jobban látszódik a valódi méretük.

Persze volt, akinek ez mind-mind kevés volt.

A videó nem a legjobb minőségű és a kamera mozgás is kapkodós, jah és tocsog a vérben! Én előre szóltam.

Hát ennyi lenne a gőzös, mechanikus kirándulásunk az Elder Scrolls univerzum Skyrim kontinensén.

süti beállítások módosítása