Gondolom, sokan felvetették magukban a kérdést - akik jártak már Facebook oldalunkon, vagy itt a blogon - : Vajon, mi készül e hét szombaton - november 19-én - a budapesti Aloé Caféban? Kávé, kapucsínó, forrócsoki, melanzs és sok-sok koktél az biztos, lesznek a képen láthatóaknál sokkal csinosabb hölgyek, és ezeken kívül akkor rendezzük meg III. Anakronista estünket is.

Az est témája egy furcsa egyveleg: A Csengetett, mylord! sorozat kapcsán korszakok tekintetében a 1920-as évek stílusára esett választásunk - tehát illik ezt az öltözékben érzékeltetni -, ezt kavarnánk össze amennyire sikerül a steampunkkal. (Merész vállalkozás, mivel, ami az 1920-as vagy az 1930-as évekre esik az általában a dieselpunk inspirációs korszakának az "eleje", persze vannak kivételek, ilyen lesz a Leleményes Hugó is, igaz a jövő év még messze van.)

Programok:

- Bejelentjük és díjazzuk a Jövőfeltaláló pályázat nyerteseit;

- Levetítjük Az őrzők című – posztapokaliptikus dark fantasy magyar steampunk filmet;

- Nyitott és jókedvű irodalmi est -

Társaságunk önkéntes szövegelései után bárki magához ragadhatja a lehetőséget, hogy megosszon egy-egy költeményt, novellarészletet, amiről úgy gondolja, illik az est hangulatához, illetve némi-nemi módon steampunkosnak tekinthető.

Közbeékelt izgalmak:

Koktélozás, iszogatás, eszegetés a kipukkanás határáig, illetve, amíg a bukszánk bírja.

Belépő:

Nincs - helyette 1500 Ft fogyasztás!

Kezdés:

Délután 17:30. Befejezés: amíg maradni szeretnétek.

Helyszín:

Budapest, VI. kerület, Aloé Café, Zichy utca 37. (Oktogon felől egyszerű megközelíteni.)


Nagyobb térképre váltás

Facebook event

süti beállítások módosítása