Ízelítőnek tessék, íme egy "csudás" háttérkép:

Látjátok, nolátjátok! Ha egy picit is hasonlít ehhez otthonotok, vagy csak pár tárgyatok lenne, ami szerintetek egy ilyen szobába jól elférne még, akkor mutassátok meg nekünk! A legkisebb mütyürre is kíváncsiak vagyunk. Sőt! Ha valami olyannal rukkoltok elő, amihez külön történet is fűződik, például örököltétek, vagy kaptátok, vagy találtátok, vagy éppen csak beleszerettetek, akkor annak itt a helye.

A régiségmutogatás úgy vetődött fel, hogy egyik tagunk Flamara Halvorsen vett az egri régiségpiacon egy mini gőzgépen, és Facebookon megmutatta nekünk. Korábban pedig Herbert Doamro írt a nyíregyházi piacról. A régiségdivatból következően Vincent Faust azonnal arra gondolt, hogy a régiséggyűjtögetés közös pont lehet minden steampunk barát körében, nosza tegyük láthatóvá a mániánkat egy-egy Facebook albumban!

Ha mégsem pepecselnétek az albummal ott - vagy csak szégyellősek vagytok -, akkor e-mailben is elküldhetitek a régiségeitekről készült fotókat és leírást!

Amiről nem tudjuk, hogy micsoda, próbálunk utánajárni mi lehet, így "titokzatos objektumokat", meghatározhatatlan ódon szerkezeteket is várunk!

Rajta hát, régiséggyűjtésre fel! Küldjetek, linkeljetek minél több antik cuccot!

süti beállítások módosítása