Nagy lelkesedéssel várjuk az első Anakronista Estünket, amit szombaton tartunk a Házmán utcai Bálint Kávézóban.

Az est nekünk is új lesz, mivel az eddigi szokásos találkozóktól eltérően több vendéget várunk, és ezúttal egy csoportos irodalmi attrakcióval, nevezhetném úgyis lázadással kötjük egybe ezen rendezvényünket. Az est elején a szt!mpank és a Múltidéző csoport produkciói várhatók.

Kiderül, hogy Petőfi Sándor vajon gondolkozott-e a földönkívüli élet létezésén. Exkluzív részlet hallható a készülő Beszterce véres ostroma című első magyar szörnyesített klasszikusból. Megtudhatjuk kik is azok az azúrka manók, és miért is tekintjük a steampunk atyjának Poe bácsit.

Eközben, ezután zenei és lírai meglepetések várhatók, majd az érkező önkéntes költőhölgyek és költőuraságok vehetik birtokba a pódiumot, hogy saját anakronista leleményeiket osszák meg velünk. Majd jöhet XIX. századi az eszem-iszom, dínom-dánom a tulaj, Bálint úr jóvoltából. Zene: XIX. végi, XX. század eleji amerikai, angol és magyar szórakoztató muzsikák hangzanak föl, régi és mai dzsesszel és steampunk muzsikákkal keverten. Akinek van kedve, akár táncra is perdülhet. A teraszon, pedig csillagfényes és várhatóan kellemesen meleg éjszakában kortyolgathatjuk a whistet.


Gyertek el, mert egyedülálló és különleges éjszaka várható!


Akik előre szeretnének jegyet foglaltatni 500 Ft, jelezzék e-mail címünkön: sztpunk@gmail.com

Időpont: 2010. 06. 12.
Kezdés: 19 óra

Cím: Budapest, Bálint Galéria Kávézó II. kerület Házmán utca 5. - google térképen, facebookon

Tömegközlekedéssel a Moszkva tértől juthatsz el a 61-es villamossal, Hűvösvölgy felé felszállva. A Bálint kávézóhoz a Budagyöngye megállóhelytől gyalog (kb. 100-200 méter).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! :)

süti beállítások módosítása