Most egy kicsiny lista következik, ami a boltos listához nagyon hasonló, csak éppen itt most csak a pólólehetőségeket vesszük számba. Ezúttal a reklámozási attitűd tagadhatatlan, ezért elnézéseteket kérjük, de úgy gondoljuk azért hasznos lehet nektek egy ilyen összefoglaló, ha mégis úgy gondoljátok steampunkos, clockpunkos pólókat tennétek (rendelnétek) a karácsonyfa alá. Minden ajánláshoz három példát hozunk, hogy lássátok nagyjából, milyen lehetőségek várnak rátok egy-egy webshopban.

TordArt Grafika:

Kezdem az első pólós lehetőséggel. Ez a TordArt grafika. Viszonylag klasszikus lehetőségekkel zeppelines, fogaskerekes, légikalózos és goth témákban. A pólóminták egyetlen grafikus keze művét dicsérik. A termékekről és árakról a Facebook lapján kaptok információkat.

Airshippirate.jpg

SteampunkAirship2.jpg

SteampunkAirship.jpgTordArt

Rockpince:

Ezt a helyet gondolom, sokan ismerik, mégis nem tudom, hányan tudják, hogy a választékuk van steampunk pólókból is, amelyeket a Tribal pólók menü alatt találtok meg.

clockworkpóló.jpg

clockworkpóló2.jpg

Clockworkpóló3.jpg

Rockpince

Bolt a Rézfaszú Bagolyhoz:

Azért nem nagyon reklámoztuk ezt a pólóvásárlási lehetőséget, mert be kell vallanunk, hogy ez a Pólómániás oldal törzsblogger személyem saját fia-borja. Ez a virtuális pólóműhely nyár óta létezik, kényszer miatt csak vektorgrafikákkal dolgozunk és nem vetjük meg a cukiságot sem, és a legkisebbekre is gondoltunk. Sajnos az árból nem tudunk faragni, csak ha majd sikerül saját webshopot csinálni a Pólómániától függetlenül.

rezfaszu01.jpgrezfaszu03.jpgrefaszu04.jpg

Bolt a Rézfaszú Bagolyhoz

süti beállítások módosítása