Dishonored

2012.04.18. 08:00

Igen, jól olvassátok, nem tévedés ez mind-mind szerepel egyetlen játékban. A Bethesda stúdió, (akik az Elder Scrolls szériát is megalkották) ismét kitett magáért. Ugyan még csak néhány videó és pár infó morzsa van a játékról, de azok alapján meg merem kockáztatni a véleményem: A Skyrim elbújhat egy sötét sarokba, és sírdogálhat a félelemtől.

 

Nos, ezen videó után nekem már nincs sok szavam, minimális angol tudással is egyértelmű, hogy itt bizony a bosszú fogja főhősünket vezérelni, akit bizony csúnyán átvertek.

Az alaphelyzet ugyanis a következő: a főhőst elítélik, mert sikerül rábizonyítani, hogy ő ölte meg a hercegnőt. Aztán a cellában meglátogatja egy sötét alak és esélyt ad neki: a bosszúra.

Akinek felkeltettem az érdeklődését az itt még többet megtudhat (angol tudás szükséges!).

Ami még fontos, hogy még nincs pontos megjelenése adat, de a Bethesda és az Arkane is még 2012-ben meg akarja jelentetni, legkésőbb a második negyedévben. Vagyis előreláthatólag július környékén már kapható lesz.

Elöljáróban még annyit, hogy elsősorban azoknak lehet nagy kedvence, akik sok türelemmel rendelkeznek, szeretnek megbújni az árnyékban, lesből támadást részesítik előnyben, továbbá közel áll szívükhöz a komor, sötét hangulat, megfűszerezve egy kis misztikummal.

süti beállítások módosítása